Bacchanaal Groepsportretten (laatste avondmaal georiënteerd)

 

Het idee

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of een herinnering voor je jaarclub, bedrijf, vriendenclub of familieportret, dan is een Bacchanaal groepsportret (laatste avondmaal) een leuke optie. Ik maak deze foto's op locatie of in de studio. Het idee is om een feestelijke setting op te bouwen die er uitziet of het feest al een tijd op gang is en iedereen helemaal los is. Ik neem zelf een aantal attributen mee om de set in te richten, maar het is wel de bedoeling dat je zelf ook nog gekke spullen meeneemt en uiteraard je feestelijk aankleedt. Hoe gekker de kleding, poses en attributen, hoe leuker de foto wordt! 

Vraag even naar de mogelijkheden via het contact gedeelte of stuur rechtstreeks een mail naar igor@igorswinkels.nl

bacchanaal (laatste avondmaal)

  1. oorspronkelijk: een feest ter ere van Bacchus, de Griekse God van de extase en de wijn
  2. een woest drinkgelag, een losbandige drinkpartij

 

Kosten en mogelijkheden

Vraag naar de mogelijkheden en prijs door even een mailtje te sturen naar igor@igorswinkels.nl

Note: Het is handig als je het aantal mensen, de datum met tijdstip, de locatie en eventuele extra wensen in je berichtje vermeld.

Plexiglas print (optioneel)

Van het resultaat van je foto kan je optioneel een print bestellen op plexiglas. De prijs hiervan is afhankelijk van het gewenste formaat.

De print kan thuis bezorgd worden en heeft optioneel een ophangsysteem ( Note: Voor het ophangsysteem worden er in de hoeken gaatjes geboord. Dit kan bij een kleiner formaat storend zijn).


Prijs / kosten van een Bacchanaal / Laatste avondmaal foto

De kosten zijn gebaseerd op meerde zaken. Het aantal mensen, de reisafstand, een print (op plexiglas) en mogelijke hindernissen op de locatie. Dit varieert per sessie. Neem even persoonlijk contact op voor de kosten van jouw eigen bacchanaal. In de praktijk komen de kosten gemiddeld uit tussen de € 450,- een € 1000,- inclusief print.

igor@igorswinkels.nl

Onderwerp in je mail : aanvraag bacchanaal / laatste avondmaal foto