Zakelijke portretten

IGORSWINKELS.nlSMOELENBOEK van echte mensen


Om je bedrijf een menselijke karakter te geven in de interne en externe communicatie bied ik de mogelijkheid aan om portretten te laten maken van alle werknemers van je bedrijf (op locatie).  Het is mijn specialisme om iedereen leuk op de foto te zetten, ook de mensen die het eng vinden.

Hoe werkt het?

We bedenken samen een setting die bij de huisstijl en karakter van je bedrijf past en die goed te reproduceren is  op andere locaties en/of op een later tijdstip voor nieuwe werknemers.


Kosten

De basis kosten voor de smoelenboekfoto's zijn  € 35,- PP ex BTW.

Neem voor de mogelijkheden even op via igor@igorswinkels.nl.


(ZAKELIJKE)  PRIVE fotoshoot


Personal branding is in de huidige wereld cruciaal om je te kunnen kunnen profileren als werknemer, ondernemer of werkgevers.

Ik ben gespecialiseerd in portretten voor zakelijke toepassingen zoals: Social media, (interne) communicatie en CV. Zelfs als je het doodeng vind zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt en zal je verrast zijn over wat je zelf kan en durft.


Wil je mooie profielfoto's voor  je website, LinkedIn, Facebook of CV?

Maak dan nu een afspraak voor een fotoshoot in mijn studio of op locatie. Ik maak in ongeveer twee en een half uur foto's in verschillende licht settings. Je krijgt de beste foto's rechtenvrij geleverd via wetransfer.


Kosten

De basis kosten zijn voor een (ZAKELIJKE) PRIVE fotoshoot zijn € 250,-  exclusief BTW.


Groepsportretten zakelijk